MENU

Samen Twekkelerveld

nieuws, Alle buurten

14:47, 14 oktober 2021 door MJB

Op 25 september hield de stichting Samen Twekkelerveld een open dag.

Na de officiële opening door Wethouder Jeroen Diepemaat ging iedereen met elkaar in gesprek. Er ontstonden veel nieuwe contacten en iedereen was positief. Het was een groot succes. Mede door het harde werken van de vrijwilligers.

Met steun van stichting Hasla en de gemeente Enschede zorgde stichting Samen Twekkelerveld voor een loods met portocabines en een mooie binnenplaats. Vanaf deze plek kunnen nu verschillende activiteiten voor de wijk worden georganiseerd zoals halloween (initiatief vanuit speeltuin het Heelal), sinterklaas, kerstmarkt, verlichte carnavalsoptochten en het zomerfestival. Ook is er een “werkplaats” voor houtbewerking, schilderen, workshops, high tea, kinderfeestjes en nog veel meer.

Heeft u een idee voor een activiteit in de wijk Twekkelerveld? Stuur dan een berichtje naar samentwekkelerveld@gmail.com (link stuurt een e-mail) of laat een reactie achter op de facebookpagina van Samen-Twekkelerveld.

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

Twitter niet beschikbaar

02:04 17 okt 2021, door Sitebeheerder

Samen Twekkelerveld

nieuws, Alle buurten

Op 25 september hield de stichting Samen Twekkelerveld een open dag. Na de officiële opening door Wethouder Jeroen Diepemaat ging iedereen met …

Lees meer

Een gloednieuwe speeltuin in Wooldrik

nieuws, Alle buurten

Van een gesprek bij het schoolplein naar een gloednieuwe speeltuin! Vier bewoners van de wijk Wooldrik hebben met wijkbudget van de gemeente ervoor …

Lees meer
Ga naar