MENU

Samen Twekkelerveld

nieuws, Alle buurten

14:47, 14 oktober 2021 door MJB

Op 25 september hield de stichting Samen Twekkelerveld een open dag.

Na de officiële opening door Wethouder Jeroen Diepemaat ging iedereen met elkaar in gesprek. Er ontstonden veel nieuwe contacten en iedereen was positief. Het was een groot succes. Mede door het harde werken van de vrijwilligers.

Met steun van stichting Hasla en de gemeente Enschede zorgde stichting Samen Twekkelerveld voor een loods met portocabines en een mooie binnenplaats. Vanaf deze plek kunnen nu verschillende activiteiten voor de wijk worden georganiseerd zoals halloween (initiatief vanuit speeltuin het Heelal), sinterklaas, kerstmarkt, verlichte carnavalsoptochten en het zomerfestival. Ook is er een “werkplaats” voor houtbewerking, schilderen, workshops, high tea, kinderfeestjes en nog veel meer.

Heeft u een idee voor een activiteit in de wijk Twekkelerveld? Stuur dan een berichtje naar samentwekkelerveld@gmail.com (link stuurt een e-mail) of laat een reactie achter op de facebookpagina van Samen-Twekkelerveld.

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

Twitter niet beschikbaar

06:53 23 jan 2022, door Sitebeheerder

De hele buurt met de voeten in de modder: sociaal tuinieren!

nieuws, Alle buurten

Op zaterdag 20 november lanceerde Stichting Present samen met SVEN Incluzio Uitvoering een nieuw initiatief: sociaal tuinieren. 4 tuinprojecten …

Lees meer

Inwoners adopteren boomperken in Enschede

nieuws, Alle buurten

Begin oktober was de eerste editie van het Nationale Boomspiegelfeest. Mensen in heel het land legden meer dan duizend tuintjes aan in de kale grond …

Lees meer
Ga naar