MENU

De Emmastraat én de Pyrmontstraat kleuren Zo Groen!

nieuws, Alle buurten

16:12, 29 juni 2021 door MJB

Afgelopen maand hebben maar liefst 36 straten zich aangemeld om kans te maken op een van de 10 gratis ‘groene straten’ van Zo Groen.

De Pyrmontstraat en Emmastraat in de wijk Horstlanden Veldkamp werden uitgeroepen tot eerste winnende straat. De winnaars zijn heel blij met dit mooie cadeau! De afgelopen weken werd voor hen maar liefst 35 meter aan geveltuinen aangelegd. Op zaterdag 19 juni konden de planten er in tijdens de Plantdag! Van een versteend naar een Zo Groene Emmastraat & Pyrmontstraat!

Een geveltuin is een smalle strook met planten en bloemen langs de gevel van een woning. Niet iedereen weet dat er zo’n mini-tuin aangelegd mag worden en hoe dat moet. Daarom helpt de gemeente met de campagne 'Zo Groen' alle inwoners dit jaar met het vergroenen van de straat.

Wilt u ook geveltuintjes in uw buurt? Kijk op groenblauwenschede.nl/zogroen

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

Twitter niet beschikbaar

03:11 17 okt 2021, door Sitebeheerder

Samen Twekkelerveld

nieuws, Alle buurten

Op 25 september hield de stichting Samen Twekkelerveld een open dag. Na de officiële opening door Wethouder Jeroen Diepemaat ging iedereen met …

Lees meer

Een gloednieuwe speeltuin in Wooldrik

nieuws, Alle buurten

Van een gesprek bij het schoolplein naar een gloednieuwe speeltuin! Vier bewoners van de wijk Wooldrik hebben met wijkbudget van de gemeente ervoor …

Lees meer
Ga naar