MENU

Vrolijkheid in Enschede Zuid

nieuws, Alle buurten

16:49, 03 juni 2021 door JmdB

Er zijn al verschillende voorwerpen/objecten in de Wesselerbrink bont gekleurd. Heeft u ze al gezien? Op verschillende plekken in de wijk zijn lelijke voorwerpen/objecten gepimpt met graffiti. Daar fleurt de wijk mooi van op.

Heeft u nog een lelijk object op een Brink dat nog gepimpt kan worden? Laat het de wijkraad Wesselerbrink dan weten. Er zijn al aanvragen van de Ypelobrink, de Posten, de Hengeveldebrink en op andere Brinken waar verschillende objecten worden gepimpt. Maar er kunnen nog meer objecten gepimpt worden. Deze objecten worden samen met jeugd/bewoners opgepakt om de wijken weer op te fleuren.

Stuur een mail naar wijkbudget@wesselerbrink.com en geef aan op welke Brink er nog iets opgefleurd kan worden. Dan komt de wijkraad Wesselerbrink langs om te kijken en geven zij het door aan de graffitikunstenaars. De kunstenaars gaan dan aan het werk om er weer iets kleurrijks van te maken!

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

Twitter niet beschikbaar

07:53 23 jan 2022, door Sitebeheerder

De hele buurt met de voeten in de modder: sociaal tuinieren!

nieuws, Alle buurten

Op zaterdag 20 november lanceerde Stichting Present samen met SVEN Incluzio Uitvoering een nieuw initiatief: sociaal tuinieren. 4 tuinprojecten …

Lees meer

Inwoners adopteren boomperken in Enschede

nieuws, Alle buurten

Begin oktober was de eerste editie van het Nationale Boomspiegelfeest. Mensen in heel het land legden meer dan duizend tuintjes aan in de kale grond …

Lees meer
Ga naar