MENU

Vrolijkheid in Enschede Zuid

nieuws, Alle buurten

16:49, 03 juni 2021 door JmdB

Er zijn al verschillende voorwerpen/objecten in de Wesselerbrink bont gekleurd. Heeft u ze al gezien? Op verschillende plekken in de wijk zijn lelijke voorwerpen/objecten gepimpt met graffiti. Daar fleurt de wijk mooi van op.

Heeft u nog een lelijk object op een Brink dat nog gepimpt kan worden? Laat het de wijkraad Wesselerbrink dan weten. Er zijn al aanvragen van de Ypelobrink, de Posten, de Hengeveldebrink en op andere Brinken waar verschillende objecten worden gepimpt. Maar er kunnen nog meer objecten gepimpt worden. Deze objecten worden samen met jeugd/bewoners opgepakt om de wijken weer op te fleuren.

Stuur een mail naar wijkbudget@wesselerbrink.com en geef aan op welke Brink er nog iets opgefleurd kan worden. Dan komt de wijkraad Wesselerbrink langs om te kijken en geven zij het door aan de graffitikunstenaars. De kunstenaars gaan dan aan het werk om er weer iets kleurrijks van te maken!

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

Twitter niet beschikbaar

20:46 23 sep 2021, door Sitebeheerder

Een gloednieuwe speeltuin in Wooldrik

nieuws, Alle buurten

Van een gesprek bij het schoolplein naar een gloednieuwe speeltuin! Vier bewoners van de wijk Wooldrik hebben met wijkbudget van de gemeente ervoor …

Lees meer

Nieuw in Enschede: de tegelservice!

nieuws, Alle buurten

Wie rondom het huis tegels vervangt door gras, bloemen, planten en bomen kan zijn gewipte tegels gratis laten ophalen. De tegelservice is speciaal …

Lees meer
Ga naar