MENU

Maak mee Maand!

nieuws, Alle buurten

14:54, 06 oktober 2020 door MJB

Oktober staat in het teken van meekijken, meedóen en beleven. Zowel vanuit huis als bij activiteiten bij de bibliotheken, cultuurhuizen, culturele instellingen, maakplaatsen, zorg & welzijnsorganisaties en bedrijven in de buurt.

Naast de Make-It@Home techniekkits en de Code-It@Home workshops waarbij kinderen en jongeren thuis aan de slag kunnen, zijn er ook mogelijkheden op locatie. Zo kunnen zij de techniek van de borduurmachine ontdekken in het stadsmuseum en hun naam printen met de 3D chocolade printer. Er kan ook een workshop fotografie of film voor amateurs gevolgd worden tijdens de Week van de Amateurkunst.

Verder experimenteren met deze nieuwe technologieën? Ga naar het nieuwe MaakMeeLab in Tetem aan de Stroinksbleekweg 16. Alle activiteiten zijn conform de 1,5 meter regels.

Meer informatie: kijk op de website van tetem.nl/makersfestival.

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

Twitter niet beschikbaar

12:38 30 jul 2021, door Sitebeheerder

Nieuw in Enschede: de tegelservice!

nieuws, Alle buurten

Wie rondom het huis tegels vervangt door gras, bloemen, planten en bomen kan zijn gewipte tegels gratis laten ophalen. De tegelservice is speciaal …

Lees meer

Boswinkel Plaza: dé ontmoetingsplek voor jong en oud!

nieuws, Alle buurten

Wie er voor het eerst is kijkt zijn ogen uit: 6000 m2 vol vermaak, sport, ontmoeting en beweging. Een unieke plek in Nederland en dat gewoon om de …

Lees meer
Ga naar