MENU

Maak mee Maand!

nieuws, Alle buurten

14:54, 06 oktober 2020 door MJB

Oktober staat in het teken van meekijken, meedóen en beleven. Zowel vanuit huis als bij activiteiten bij de bibliotheken, cultuurhuizen, culturele instellingen, maakplaatsen, zorg & welzijnsorganisaties en bedrijven in de buurt.

Naast de Make-It@Home techniekkits en de Code-It@Home workshops waarbij kinderen en jongeren thuis aan de slag kunnen, zijn er ook mogelijkheden op locatie. Zo kunnen zij de techniek van de borduurmachine ontdekken in het stadsmuseum en hun naam printen met de 3D chocolade printer. Er kan ook een workshop fotografie of film voor amateurs gevolgd worden tijdens de Week van de Amateurkunst.

Verder experimenteren met deze nieuwe technologieën? Ga naar het nieuwe MaakMeeLab in Tetem aan de Stroinksbleekweg 16. Alle activiteiten zijn conform de 1,5 meter regels.

Meer informatie: kijk op de website van tetem.nl/makersfestival.

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

Twitter niet beschikbaar

10:53 26 okt 2021, door Sitebeheerder

Samen Twekkelerveld

nieuws, Alle buurten

Op 25 september hield de stichting Samen Twekkelerveld een open dag. Na de officiële opening door Wethouder Jeroen Diepemaat ging iedereen met …

Lees meer

Een gloednieuwe speeltuin in Wooldrik

nieuws, Alle buurten

Van een gesprek bij het schoolplein naar een gloednieuwe speeltuin! Vier bewoners van de wijk Wooldrik hebben met wijkbudget van de gemeente ervoor …

Lees meer
Ga naar