MENU

Maak mee Maand!

nieuws, Alle buurten

14:54, 06 oktober 2020 door MJB

Oktober staat in het teken van meekijken, meedóen en beleven. Zowel vanuit huis als bij activiteiten bij de bibliotheken, cultuurhuizen, culturele instellingen, maakplaatsen, zorg & welzijnsorganisaties en bedrijven in de buurt.

Naast de Make-It@Home techniekkits en de Code-It@Home workshops waarbij kinderen en jongeren thuis aan de slag kunnen, zijn er ook mogelijkheden op locatie. Zo kunnen zij de techniek van de borduurmachine ontdekken in het stadsmuseum en hun naam printen met de 3D chocolade printer. Er kan ook een workshop fotografie of film voor amateurs gevolgd worden tijdens de Week van de Amateurkunst.

Verder experimenteren met deze nieuwe technologieën? Ga naar het nieuwe MaakMeeLab in Tetem aan de Stroinksbleekweg 16. Alle activiteiten zijn conform de 1,5 meter regels.

Meer informatie: kijk op de website van tetem.nl/makersfestival.

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

Twitter niet beschikbaar

08:19 16 mei 2021, door Sitebeheerder

Jeugdactiviteiten in de meivakantie

nieuws, Alle buurten

Sportaal organiseert allerlei leuke en uitdagende sportactiviteiten op buitenlocaties voor de jeugd! In ieder stadsdeel worden verschillende …

Lees meer

Pakhuis Oost over wijkbudgetten en buurtinitiatieven

nieuws, Alle buurten

Woensdag 28 april heeft Pakhuis Oost een digitale avond met vertegenwoordigers van wijkorganen in Enschede om hun ervaringen met wijkbudgetten en …

Lees meer
Ga naar