MENU

Subsidieregeling Vitale en gezonde samenleving

nieuws, Alle buurten

17:29, 07 augustus 2020 door MJB

Provincie Overijssel stelt € 250.000,- beschikbaar voor initiatieven die gaan over de gevolgen van de coronacrisis en bijdragen aan een vitale en gezonde samenleving.

Ben je betrokken bij een maatschappelijk, cultureel of sportinitiatief rond de gevolgen van de coronacrisis? Of levert een initiatief waarbij je betrokken bent een bijdrage aan een gezonde en vitale samenleving? Dan kun je sinds 3 augustus een beroep doen op de regeling ‘Vitale en gezonde samenleving 2020’ van de Provincie Overijssel.

De subsidie is bedoeld voor organisaties zoals sportverenigingen, stichtingen en kerkgenootschappen met initiatieven die gaan over de gevolgen van de coronacrisis en bijdragen aan een vitale en gezonde samenleving. Je kunt hierbij denken aan het ontwikkelen van ontmoetingsplekken die aansluiten op de 1,5 meter samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sportactiviteiten.

Vindt je initiatief plaats in Overijssel en speelt het in op een bestaande behoefte of vraag in de gemeenschap? Is er sprake van draagvlak, noaberschap en geef je samen met vrijwilligers een impuls aan een vitale en gezonde samenleving? Dan komt je initiatief wellicht in aanmerking voor een subsidie van tussen de € 500,- en € 2.500,-. De Provincie Overijssel stelt in totaal € 250.000,- beschikbaar en je kunt aanvragen totdat het beschikbare budget is bereikt. Aanvragen worden behandeld in volgorde van ontvangst.

De exacte voorwaarden en de mogelijkheid om subsidie aan te vragen vind je op de website van de Provincie Overijssel.

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

Twitter niet beschikbaar

01:18 24 sep 2020, door Sitebeheerder

Nieuwe stadsdeelpagina's met informatie over je wijk

nieuws, Alle buurten

Op de vernieuwde pagina’s vind je informatie over het stadsdeel waar je woont, werkt of gewoon meer over wilt weten. Zo vind je er informatie over …

Lees meer

Subsidieregeling Vitale en gezonde samenleving

nieuws, Alle buurten

Provincie Overijssel stelt € 250.000,- beschikbaar voor initiatieven die gaan over de gevolgen van de coronacrisis en bijdragen aan een vitale en …

Lees meer
Ga naar