MENU

Uitnodiging co-design sessie city-marketingvisie Enschede

nieuws, Alle buurten

16:02, 10 maart 2020 door Marlinde Vetkamp

De gemeente Enschede heeft haar citymarketingvisie vernieuwd. City marketing is de manier waarop Enschede zich naar buiten toe presenteert. De gemeente Enschede vindt het belangrijk dat het nieuwe merk Enschede door iedereen wordt omarmd. En dat we samen Enschede vooruit helpen door de trots op de stad te delen met anderen. Daarom heeft de gemeente ons, vier studenten van de Universiteit Twente, gevraagd om te onderzoeken hoe het vernieuwde merk Enschede volgens de inwoners van Enschede tot leven moet komen. Dit willen samen met verschillende inwoners uit de verschillende wijken gaan doen via een workshop van ongeveer 2 uur. Zou u ons hierbij willen helpen?

Wat wordt er van mij verwacht?
Tijdens de workshop gaan we aan de hand van o.a. collages onderzoeken wat u van Enschede vindt en daarna gaan we nadenken over hoe we het merk “Enschede” kunnen uitdragen.

Hoe kan ik meedoen?
Wanneer u wilt meedoen kunt u ons via de contactgegevens laten weten op welke dagen u kunt. Velmeld graag uw naam, contactgegevens en uw wijk als u mee wilt doen.

Wanneer is de workshop?
De workshop zal tussen 16 en 26 maart plaatsvinden. Dit hangt af van wanneer de meeste mensen kunnen.

Hoe lang duurt de workshop?
De workshop duurt ongeveer twee uur en begint om 19:30 en duurt tot 22:00. Wij zorgen voor koffie, thee en frisdrank.

Waar is de workshop?
De workshop zal op de Universiteit Twente of in het stadhuis van Enschede zijn. De precieze locatie en het adres sturen we via de email zodra de datum van de workshop bekend is.

We horen graag van u en hopen u op de workshop te zien!

Responsiemailadres:
mevie@ziggo.nl

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

Twitter niet beschikbaar

07:35 26 sep 2020, door Sitebeheerder

Nieuwe stadsdeelpagina's met informatie over je wijk

nieuws, Alle buurten

Op de vernieuwde pagina’s vind je informatie over het stadsdeel waar je woont, werkt of gewoon meer over wilt weten. Zo vind je er informatie over …

Lees meer

Subsidieregeling Vitale en gezonde samenleving

nieuws, Alle buurten

Provincie Overijssel stelt € 250.000,- beschikbaar voor initiatieven die gaan over de gevolgen van de coronacrisis en bijdragen aan een vitale en …

Lees meer
Ga naar