MENU

LEERLINGEN ESV IN ACTIE IN HET ANKROTBOSJE!

nieuws, Roombeek - Roomveldje

19:02, 15 januari 2016 door Jij maakt de buurt!

Maar liefst 6 keer per jaar steken scholieren van het ESV aan de Tichelweg hun handen uit de mouwen om het Ankrotbosje schoon te houden.
Op 29 oktober om 13.00 uur stonden ze er weer helemaal klaar voor! Dit keer verzamelden leerlingen van groep 6 zich op het basketbalveld naast het schoolplein. Daar stond een medewerker van stadsdeelbeheer klaar met de zwerfvuilmobiel om hesjes en knijpers uit te delen.

Mooi initiatief
Toen het kunstgrasveld is aangelegd in de openbare ruimte bij de basisschool is het speelveld voor de leerlingen vergroot. Sinds die tijd heeft de school de omgeving “geadopteerd”. Zij nemen een paar keer per jaar het initiatief om de omgeving op te schonen. Ook dit keer werd maar liefst ruim 60 kilo zwerfvuil verzameld, voornamelijk blikjes en papier. Weer een prachtig resultaat van deze toppers!

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

Twitter niet beschikbaar

00:46 24 okt 2018, door Sitebeheerder

Herfstinstuif in West

nieuws, Alle buurten

In de herfstvakantie is er op 26 oktober weer een grote Sport- & Spelinstuif in de Pathmoshal. In samenwerking met verschillende partijen proberen …

Lees meer

Gezocht: vrijwillige buurtbemiddelaars

nieuws, Alle buurten

Gezien de drukte is buurtbemiddeling Enschede op zoek naar vrijwillige buurtbemiddelaars. Bent u woonachtig in de gemeente Enschede en wilt u …

Lees meer