MENU

Sinterklaas bij de ontmoetingsgroep Velve-LIndenhof (0-4 jarigen)

January 2018 door Marianne Rhijnsburger

Eind vorig jaar hebben we, net als voorgaande jaren, samen met de kinderen van 0-4 jaar en hun ouders/oma’s/verzorgers Sinterklaas gevierd. Twee weken voorafgaand aan de Sintviering hebben we mooie versieringen gemaakt, geheel in het teken van sinterklaas. De kinderen hebben toen onder andere mooie pieten petten en mooie versieringen voor thuis gemaakt.
Woensdag 29 november was de Sintviering. Sinterklaas had zich goed laten informeren en had ook dit jaar weer schitterende cadeaus passend bij de leeftijd van de kinderen. Omdat het een drukke periode was voor hem en de pieten hadden ze de zak met cadeaus bij de achterdeur van de Speeltuin Het Lindenhof gezet.
Toen er flink geklopt werd op de deur ging Hanny samen met de kinderen kijken wat dat voor geluid was, alwaar ze de verrassing vonden. Met veel enthousiasme bij de kinderen en hun ouders/oma’s/verzorgers werden de cadeaus uitgedeeld en open gemaakt. Tot slot werd er ook wat lekkers uitgedeeld waarna de kinderen naar huis konden om te genieten van hun cadeaus.
Namens de kinderen, ouders/oma’s/verzorgers en leiding ontmoetingsgroep Velve-Lindenhof (locatie speeltuin Het Lindenhof) danken wij de commissie van de wijkbudgetten voor het faciliteren van deze activiteit.

Dit is niet oké

Buurt

Velve-lindenhof