MENU

Vaderdag en het Jaarlijks Uitje bij de Ontmoetingsgroep 0-4 jarige

October 2017 door Marianne Rhijnsburger

Namens kinderen, ouders en leiding ontmoetingsgroep Velve-Lindenhof (locatie speeltuin Het Lindenhof) danken wij de commissie van de wijkbudgetten voor het faciliteren van activiteiten.
In juni hebben we met de kinderen (0-4jaar) en hun (groot)ouders/verzorgers een mooi cadeau gemaakt voor vaderdag. We zaten met alle kinderen om een tafel met bakjes verf en kwasten. Het cadeau werd een memohouder met een wasknijper waar de papa’s, mooie kunstwerkjes of andere belangrijke papieren kunnen bewaren.
Eind juli hebben we het seizoen afgesloten met een bezoek aan Ballorig. We waren er al vroeg op de dag, dus we hadden alle ruimte om lekker te spelen. Af en toe was het tijd voor rust met een hapje en een drankje en dan weer snel rondrennen en de ballenbak in. Na de patatjes was het weer bijna tijd om naar huis te gaan en te genieten van de vakantie.
Dit alles was niet mogelijk geweest zonder het toegekende wijkbudget en de medewerking van de Speeltuin Het Lindenhof. Daarom nogmaals onze grote dank. Wij hopen ook in het seizoen 2017/2018 een beroep te kunnen doen op de wijkbudgetten.
Namens kinderen, ouders en leiding ontmoetingsgroep Velve-Lindenhof

Dit is niet oké

Buurt

Velve-lindenhof