MENU

Pasen en moederdag bij Ontmoetingsgroep (0-4 jarige)

May 2017 door Marianne Rhijnsburger

Namens kinderen, ouders en leiding ontmoetingsgroep Velve-Lindenhof (locatie speeltuin Het Lindenhof) danken wij de commissie van de wijkbudgetten voor het faciliteren van activiteiten.
Allereerst betreffend dit activiteiten rondom pasen. In de aanloop naar pasen toe hebben we met de kinderen (0-4jaar) en hun ouders mooie knutselwerkjes gemaakt, zoals een mooie paaskrans en een paasmandje. Op de woensdag voor pasen hadden we een zeer geslaagd en lekker paasontbijt. We zaten met zijn allen aan een grote tafel die rijkelijk gevuld was met heerlijke broodjes, beleg en drinken. Geheel in het paasthema. Het was heel fijn om zo met zijn allen te eten en te praten.
In mei hebben we met kinderen een mooi cadeau gemaakt voor de mamma’s voor moederdag. We hadden bloempotjes die de kinderen konden verven. Vervolgens werden deze gevuld met ‘vergeet-me-nietjes’ en mooi ingepakt. De kinderen vonden het erg leuk om iets moois te maken. De kleintjes hebben we uiteraard begeleid.
Dit alles was niet mogelijk geweest zonder het toegekende wijkbudget en de medewerking van de Speeltuin Het Lindenhof. Daarom nogmaals onze grote dank.
Met vriendelijke groet,
Namens kinderen, ouders en leiding ontmoetingsgroep Velve-Lindenhof

Dit is niet oké

Buurt

Velve-lindenhof