MENU

Pasen en Moederdag bij de Ontmoetingsgroep Velve-Lindenhof (0-4 jarigen)

May 2018 door Marianne Rhijnsburger

Namens kinderen, ouders en leiding ontmoetingsgroep Velve-Lindenhof (locatie speeltuin Het Lindenhof) danken wij de commissie van de wijkbudgetten voor het faciliteren van activiteiten.
Twee weken voor pasen zijn we begonnen met de knutselactiviteiten. De kinderen maakten samen met hun ouders of verzorgers mooie creaties waarmee ze hun huis in de paassfeer konden brengen. Dat zorgde voor mooi versierde paashazen, eieren en versiersel voor, voor het raam. Het was mooi te zien met hoeveel plezier de kinderen bezig waren. Op de woensdag voor pasen hebben we gezamenlijk ontbeten met een paasontbijt. De tafel was prachtig versierd en rijkelijk gevuld met diverse broodjes, beleg en gekookte eieren en uiteraard drinken. Voor ieder wat wils. Dit ontbijt was een mooie gelegenheid om samen te eten en te praten over de dingen die ons bezig houden.
In de aanloop naar moederdag, hebben we samen met de kinderen iets moois gemaakt voor moeder, oma of verzorger. Dit jaar was dat een geverfd houten bord voorzien van de handjes van de kinderen, daarbij zaten geurkaarsen om thuis te branden en het lekker te laten ruiken thuis. Toen alles droog was werden de cadeaus ingepakt en meegegeven om uit te pakken met moederdag.
Dit alles was niet mogelijk geweest zonder het toegekende wijkbudget en de medewerking van de Speeltuin Het Lindenhof. Daarom nogmaals onze grote dank.
Met vriendelijke groet,
Namens kinderen, ouders en leiding ontmoetingsgroep Velve-Lindenhof

Dit is niet oké

Buurt

Velve-lindenhof