MENU

hart onder de riem pakketten centrum

21:16, 20 april 2020 door Lotte Sleebos

Met vrijwilligers / burgers uit enschede willen we graag speciale pakketten gaan samenstellen voor mensen die in deze tijden een “ hart onder de riem” kunnen gebruiken.

In samenwerking met de wijkteams en andere professionals op het gebied van welzijn zal er een adressenlijst tot stand komen met mensen/gezinnen die het erg zwaar hebben momenteel.
Uiteraard word er rekening gehouden met de AVG regelgeving tijdens het samenstellen van deze adressenlijst.

De doelgroep zal o.a bestaan uit mensen die leven armoede. Door de crisis zijn veel instanties weggevallen, instanties waar ze voorheen op konden bouwen. Door de crisis kan dit nu helaas niet meer. Door ze een “verwen” pakket aan te bieden willen we deze mensen laten weten dat er aan ze gedacht wordt en hopen we doormiddel van de inhoud van de pakketten een stukje geluk en/of verlichting te verspreiden.

De pakketten zullen bestaan uit producten waar normaal gesproken geen of weinig geld voor is denk hierbij aan boeken, tijdschriften verzorgingsproducten, knutselspullen, spelletjes etc.

Een groot deel van de producten proberen we gesponsord te krijgen. Er hebben zich al behoorlijk wat bedrijven aangemeld die iets zouden willen doneren voor deze pakketten, maar een ander deel zoals de dozen en ander verpakkingsmateriaal hebben we helaas een budget voor nodig. Vandaar deze aanvraag.

Status

Ontvangen

Buurt

Centrum

Locatie

Ga naar