MENU

Veilige buurt

00:31, 07 januari 2020 door Fehmi Karasoylu

We willen als tuinvereniging van de gemeentelijke bugdet in aanmerking komen.
De laatste jaar en andere jaren is onze multiculturele tuindorp (volkstuinvereniging deppenbroek noord enschede)door pyromanen onze tuinhuisjes in brand gestoken,dank zij jij maakt de buurt.nl van de gemeente enschede in 2018 hebben we subsidie gekregen om een nieuwe poort en hekken te plaatsen van 100 meter,zo is onze tuin verbeterd en veilig geworden dachten we,maar de pyromanen sloegen weer raak en branden onze 3 tuinhuisjes in brand.
De politie ,gemeente,opsporingsdiensten ,veiligheidsfunctionaris van de wijk hebben alles aan gedaan om te onderzoeken wat er aan de hand was,helaas niemand weet hoe dat komt.
Nu willen we in aanmerking komen van het gemeentelijke wijkbugdet voor ellektra stroom kast. in onze tuin,we willen camera ,s aanschafen om onze volkstuin en de omgeving beveiliging van pyromanen, wij hebben jarenlang veel schade gelopen van tientallen duizenden euro,we willen geen schade meer hebben,we hebben essent,Nuon energie bedrijfen gevraagd voor offerte wat kost dat om in tuin een lage ellektriciteit deler te plaatsen alleen voor cammera en lantaarn lichten,de aannemer kwam om kasje te monteren en Nuon ellektriciteit bedrijf vroegen samen bijna 2.000 euro voor levering van elektriciteit allen bedoeld voor camera niet voor tuinhuisjes daarom is laag elektriciteigraad 5 gevraagd.
De bedoeling is om de omgeving en onze tuin te beschermen van vandalen en pyromanen, de politie heeft beloofd om samen te werken maar kan geen geld geven.
Wij als tuinders hebben geen finacielle mogelijkheid om 2.000 euro te geven,wij hebben alleen 900 euro in de vereniging rekening om beveiliging camera te kopen.de grond bezitter wil voor de kosten niet opdraaien.
Omdat het in onze voordeel en de beveiligingen van de omgeving is ,en een schone wijk en goede uitzicht van onze multiculturele volkstuin vragen we de gemeente ons subsidie te geven van het wijkbugdet.

Status

Ontvangen

Buurt

Deppenbroek

Locatie

Ga naar