MENU

Kerstversiering in de straat

16:12, 01 november 2018 door Eva Wienk

Een paar jaar geleden hadden overige buurtbewoners verder op in de straat een buurtbudget aangevraagd voor kerstversiering in de straat. Stond super leuk! Hiervoor ontstond veel animo vanuit de rest van de straat, echter was het al te laat om nog zelf wat aan te vragen. Nu zijn onze huizen volledig gerenoveerd van zowel buiten als binnen en zou het natuurlijk fantastisch staan als de hele buurt in kerstsfeer ook te zien is. Ik zal langs de huizen gaan om te vragen wie er mee wil doen met de versiering zodat er een juist aantal is en er berekeningen gemaakt kunnen worden voor een budget.

Ook zouden wij graag een aantal kerstpakketten willen klaarmaken voor de mensen die wel wat extra’s kunnen gebruiken in de wijk. Om hier kijk op de krijgen zullen we door de wijk deur aan deur gaan om de bewoners te vragen of ze hiervoor een andere bewoner willen nomineren.

Tevens is er vanwege de verbouwing nu een redelijk groot stuk aan loze ruimte over bij ons voor de deur waar het mij logisch lijkt om iets van een schuur te bouwen zodat hier dit soort versieringen kunnen worden opgebergd zodat we ze volgend jaar ook weer opnieuw kunnen gebruiken. Dit zal op den duur schelen in de kosten gezien deze jaar in op jaar uit kunnen hergebruikt worden. Hiervoor maak ik een nieuw idee aan voor een buurtbudget gezien dit niet exclusief is voor de kerst maar ook voor andere dingen zoals bijvoorbeeld strooizout voor de buurt of wellicht een in de toekomst aan te schaffen partytent voor buurtfeestjes.

Status

Ontvangen

Buurt

De Bothoven

Locatie