MENU

Barbequeavond 9 juni Twee flats Rembrandtlaan

23:59, 09 mei 2012 door Nico Dassen en Raymond Stuut

Voor het verbeteren van de sociale contacten in de buurt, willen wij graag een barbecue avond organiseren. Dit in combinatie met de eerste voetbalwedstrijd van het EK, op 9 juni. Omdat we zo’n avond voor het eerst sinds een aantal jaren van de grond willen krijgen, willen wij graag een bijdrage aanvragen vanuit het wijkbudget voor onze wijk.
We willen de barbecue organiseren met 2 van de 6 flats aan de Rembrandtlaan en in het gebied tussen onze flats de avond laten plaatsvinden.
Van deze bijdrage willen wij dan het benodigde meubilair, de barbecues en andere benodigdheden huren. Wellicht ook een bijdrage in de hapjes en drankjes. De twee flats tellen samen 56 appartementen, maar niet alle woningen zijn momenteel bewoond. Totaal gaat het om maximaal 50 huishoudens. We zijn al aan het inventariseren wie er mee willen doen en tegelijkertijd willen we alvast informeren naar de mogelijkheden om budget aan te vragen. Op dit moment hebben 12 huishoudens al gereageerd op de uitnodiging en totaal doen er al 17 bewoners mee. We doen ons best om zoveel mogelijk bewoners hierbij te betrekken.

We denken zelf aan een subsidie/bijdrage vanuit het wijkbudget van ca. 10 euro per huishouden of per deelnemer. We weten natuurlijk ook niet welke bijdrage er zou kunnen worden gedaan vanuit het wijkbudget. We willen de eigen bijdrage zo laag mogelijk houden voor de mensen zelf, omdat we zoveel mogelijk mensen willen betrekken hierbij.
Er wordt uiteraard rekening gehouden met de diverse geloofsovertuigingen en de daarmee samenhangende wensen op het gebied van de barbecue. We kunnen een kopie van de uitnodiging naar jullie mailen.

Met vriendelijke groet,

Status

Afgehandeld

Buurt

Elferink - Heuwkamp

Locatie

Ga naar