MENU

Bewoners Jan Tooropstraat tekenen beheerovereenkomst met wethouder Hans van Agteren

nieuws, Alle buurten

13:08, 28 april 2016 door Jij maakt de buurt!

Op 26 april 2016 vond er aan de Jan Tooropstraat in Enschede West bij een bijzonder moment plaats. Zeven bewoners tekenden met wethouder Hans van Agteren een beheerovereenkomst voor het zelf onderhouden van de groenvakken in hun straat.

De ondertekening vond plaats bij één van de bewoners thuis in aanwezigheid van wijkbeheerder Jan ten Elzen. Onder het genot van gebak en een kop koffie. Met de ondertekening van de overeenkomst is het beheer van de groenvakken in de Jan Tooropstraat overgedragen aan de bewoners van de straat. Zij gaan de groenvakken minimaal voor drie jaar zelf onderhouden, waarna jaarlijks in overleg verlenging van de overeenkomst plaats vindt. Naast het onderhoud van de groenvakken maaien ook al verschillende bewoners zelf het gras voor hun woning. Als dank voor hun inzet voor een mooiere buurt ontvingen, na de ondertekening, de bewoners van de wethouder als cadeau gezamenlijk een schoffel, hark en heggenschaar.

Ook zelf meewerken aan een mooiere buurt?
Kijk dan op http://www.jijmaaktdebuurt.nl/samenonderhouden

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

RT @Twekkeleveld: YOEHOE! We gaan weer springen! 🎉 Kom jij ook?! https://t.co/7kSsKtJGej

22:12 21 aug 2018, door @jijmaaktdebuurt

#jijmaaktdebuurt

Schitterende dag@jijmaaktdebuurt https://t.co/0dmYwq8fS9

18:55 21 aug 2018, door @ramsesscheffel

zondag
29 juli
2018

Wigboldroute - wandel mee

agenda, Alle buurten

Wandeling onder leiding van deskundige gidsen, langs een historische grens in het centrum van Enschede. Op zondag 29 juli, 12 augustus en 26 …

Lees meer

Muzikale Vijvervrijdagen in Roombeek

nieuws, Alle buurten

Het programma van Vijvervrijdagen Enschede 2018 is weer boordevol variatie; van heerlijke muziek tot culinaire hapjes en dans, voor ieder wat wils op …

Lees meer

Tijden jeugdviva Smileyveld Stroinkslanden aangepast

nieuws, Alle buurten

In verband met de aanhoudende hitte(golf) zijn de tijden van de jeugdviva bij Smileyveld Stroinkslanden volgende week aangepast.

Lees meer