MENU

Drie Dolle Dagen in de voorjaarsvakantie

nieuws, Hogeland Noord

17:18, 19 april 2016 door Felix van Berkel

In de wijken Varvik-Diekman, Hogeland en Wooldrik wordt het een actief voorjaar. Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen kinderen tot 13 jaar drie dagen lang meedoen met leuke activiteiten. Speeltuin ’t Varvik is op 2, 3 en 4 mei van 10.00 tot 14.30 uur de hotspot van de stad. De Drie Dolle Dagen worden voor de derde keer georganiseerd door verschillende partijen van het wijkbeweegteam Hogeland/Diekman, waaronder Speeltuin ’t Varvik, Wijkraad Zuid Oost Enschede en combinatiefunctionaris Felix van Berkel.

Het kinderfestijn vindt dit jaar voor de derde keer plaats en het succes groeit. Het programma is elk jaar beter en de commissie wijkbudgetten van de wijkraad draagt graag bij om de kinderen in de wijk een leuke voorjaarsvakantie te bezorgen. De organisatie is in handen van het wijkbeweegteam Hogeland/Diekman. De activiteiten worden begeleidt door vrijwilligers van de deelnemende partijen en leerlingen die een maatschappelijke stage moeten doen.

Programma
Elke dag is er een stormbaan, springkussen en zijn er verschillende creatieve activiteiten. Op maandag 2 mei kun je ook schminken, tafelvoetballen, darten, meedoen aan spelletjes buiten of les krijgen in Ji Do Kwan. Dinsdag 3 mei is er Slackline, kun je gezelschapspellen doen of gezonde hapjes maken. Er zijn spellen buiten en er is een speurtocht in de wijk. Op woensdag 4 mei valt er wat te winnen met het Rad van Fortuin, is er een candyman, kun je frisbeeën en zijn er verrassingsactiviteiten.

Lunch
Kinderen die meedoen met de Drie Dolle Dagen krijgen tussen de middag een lunch. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Felix van Berkel op f.vanberkel@enschede.nl. Meer informatie is ook te vinden op facebook (wijkbeweegteam Diekman-Hogeland) en twitter (@wbtdiekmanhoge).

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

RT @Twekkeleveld: YOEHOE! We gaan weer springen! 🎉 Kom jij ook?! https://t.co/7kSsKtJGej

22:12 21 aug 2018, door @jijmaaktdebuurt

#jijmaaktdebuurt

Schitterende dag@jijmaaktdebuurt https://t.co/0dmYwq8fS9

18:55 21 aug 2018, door @ramsesscheffel

zondag
29 juli
2018

Wigboldroute - wandel mee

agenda, Alle buurten

Wandeling onder leiding van deskundige gidsen, langs een historische grens in het centrum van Enschede. Op zondag 29 juli, 12 augustus en 26 …

Lees meer

Muzikale Vijvervrijdagen in Roombeek

nieuws, Alle buurten

Het programma van Vijvervrijdagen Enschede 2018 is weer boordevol variatie; van heerlijke muziek tot culinaire hapjes en dans, voor ieder wat wils op …

Lees meer

Tijden jeugdviva Smileyveld Stroinkslanden aangepast

nieuws, Alle buurten

In verband met de aanhoudende hitte(golf) zijn de tijden van de jeugdviva bij Smileyveld Stroinkslanden volgende week aangepast.

Lees meer