MENU

Drie Dolle Dagen in de voorjaarsvakantie

nieuws, Hogeland Noord

17:18, 19 april 2016 door Felix van Berkel

In de wijken Varvik-Diekman, Hogeland en Wooldrik wordt het een actief voorjaar. Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen kinderen tot 13 jaar drie dagen lang meedoen met leuke activiteiten. Speeltuin ’t Varvik is op 2, 3 en 4 mei van 10.00 tot 14.30 uur de hotspot van de stad. De Drie Dolle Dagen worden voor de derde keer georganiseerd door verschillende partijen van het wijkbeweegteam Hogeland/Diekman, waaronder Speeltuin ’t Varvik, Wijkraad Zuid Oost Enschede en combinatiefunctionaris Felix van Berkel.

Het kinderfestijn vindt dit jaar voor de derde keer plaats en het succes groeit. Het programma is elk jaar beter en de commissie wijkbudgetten van de wijkraad draagt graag bij om de kinderen in de wijk een leuke voorjaarsvakantie te bezorgen. De organisatie is in handen van het wijkbeweegteam Hogeland/Diekman. De activiteiten worden begeleidt door vrijwilligers van de deelnemende partijen en leerlingen die een maatschappelijke stage moeten doen.

Programma
Elke dag is er een stormbaan, springkussen en zijn er verschillende creatieve activiteiten. Op maandag 2 mei kun je ook schminken, tafelvoetballen, darten, meedoen aan spelletjes buiten of les krijgen in Ji Do Kwan. Dinsdag 3 mei is er Slackline, kun je gezelschapspellen doen of gezonde hapjes maken. Er zijn spellen buiten en er is een speurtocht in de wijk. Op woensdag 4 mei valt er wat te winnen met het Rad van Fortuin, is er een candyman, kun je frisbeeën en zijn er verrassingsactiviteiten.

Lunch
Kinderen die meedoen met de Drie Dolle Dagen krijgen tussen de middag een lunch. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Felix van Berkel op f.vanberkel@enschede.nl. Meer informatie is ook te vinden op facebook (wijkbeweegteam Diekman-Hogeland) en twitter (@wbtdiekmanhoge).

Buurtinformatie

Over alle buurten is informatie beschikbaar. Klik hier om naar de overzichtspagina te gaan.

Lees meer

#jijmaaktdebuurt

@alletijden @jijmaaktdebuurt @PerformanceFac @koninklijkhuis Wie weet .... 📸 #wijkagent #Politie #Enschede

19:34 20 jun 2018, door @B_Visschedijk

#jijmaaktdebuurt

@B_Visschedijk @jijmaaktdebuurt @PerformanceFac @koninklijkhuis Ik wil dan natuurlijk ook wel een selfie zien van H… https://t.co/LNaTjWqHHK

19:01 20 jun 2018, door @alletijden

zaterdag
30 juni
2018

SmileyFair Stroinkslanden

agenda, Stroinkslanden-zuid

Kofferbakverkoop en kleedjesmarkt

Lees meer

Kom naar de buitenspeeldag in Enschede Noord

nieuws, Alle buurten

Buitenspelen is super belangrijk. Daarom organiseren verschillende partijen ook dit jaar weer tijdens de Nationale Buitenspeeldag een leuke sport- …

Lees meer

Kofferbakverkoop en kleedjesmarkt Stroinkslanden

nieuws, Alle buurten

Op 30 juni van 12.00 tot 16.00 uur is het tijd voor de SmileyFair 2018.

Lees meer