MENU

Sinterklaas en kerst bij de ontmoetingsgroep (0-4 jarige)

February 2017 door Marianne Rhijnsburger

Namens kinderen, ouders en leiding ontmoetingsgroep Velve-Lindenhof (locatie speeltuin Het Lindenhof) danken wij de commissie van de wijkbudgetten voor het faciliteren van activiteiten.
Allereerst betreffend dit activiteiten rondom sinterklaas. In de aanloop naar sinterklaas toe hebben we met de kinderen (0-4jaar) en hun ouders mooie knutselwerkjes gemaakt, zoals een mooie stoomboot en een rijtjeshuis met crêpepapier. Daarna hadden we de sinterklaasviering. De Pieten hadden een grote zak met cadeaus voor 15 kinderen bij de achterdeur van de speeltuin gezet. Dat vonden de kinderen wel heel spannend. Alle kinderen kregen iets dat past bij hun leeftijd.
Na sinterklaas kwam natuurlijk de kerstperiode eraan waar we ook extra aandacht aan wilden besteden. Dit deden we door middel van mooie knutselwerkjes die de kinderen en ouders mee konden nemen naar huis om daarmee hun kerstbomen en ramen te versieren.
Tot slot was het ook nodig om het speelaanbod te vernieuwen en uit te breiden. Hiervoor hebben wij playmobil country, speelkassa, softvoetballen en gif- en kleurstofvrije klei aangeschaft.
Dit alles was niet mogelijk geweest zonder het toegekende wijkbudget. Daarom nogmaals onze grote dank.

Dit is niet oké

Buurt

Velve-lindenhof